I en värld av rengöringsprodukter kan det kännas som en utmaning att hitta en effektiv och samtidigt miljövänlig lösning. Men med 659 CITROL® lyser en stråle av renhet – en kraftfull rengörare som tar itu med de tuffaste fläckarna utan att vara hård mot planeten. Med citrusskal som bas kombinerar CITROL® naturens kraft med en kompromisslös hållbarhet.

Varför välja 659 CITROL®?

Miljövänlig rengöring: Framställd av citrusskal, är CITROL® biologiskt nedbrytbart och skonsamt mot miljön. Den är fri från skadliga kemikalier, vilket gör din rengöringsrutin betydligt grönare.

Oöverträffad mångsidighet: Oavsett om du kämpar med fettiga köksbänkar, fläckiga kläder eller smutsiga bildelar, är CITROL® din räddare i nöden. Den kraftfulla formulan löser effektivt upp animaliska och vegetabiliska fetter, petroleumoljor och envisa rester som asfalt, tjära och tuggummi.

Säker för alla ytor: Från bilens lack till dina kökskakelplattor – CITROL® rengör utan att skada. Den milda men effektiva formulan garanterar att dina tillhörigheter ser sitt bästa ut utan risk för repor eller missfärgning.

Frisk apelsindoft: Lämna varje rengöringssession med en uppfriskande doft av citrus. Förvandla dina utrymmen med en ren och behaglig atmosfär.

Koncentrerad kraft, flexibel användning: CITROL® kan användas koncentrerat för extrema utmaningar eller utspätt med vatten för vardaglig rengöring. Den blir en kostnadseffektiv och flexibel del av din rengöringsarsenal.

Användningsområden och fördelar:

CITROL®s mångsidighet sträcker sig från industriell rengöring till hemmet och allt däremellan. Den tar effektivt bort en mängd olika föroreningar, inklusive bläck, gummi och kalkavlagringar, vilket bevisar dess användbarhet i varierande miljöer. Dessutom är produkten vattenlöslig, vilket ger dig möjlighet att anpassa styrkan efter dina behov – från tung maskinutrustning till ömtåliga tyger.

Miljöpåverkan och tillgänglighet:

Med tanke på vikten av hållbarhet representerar CITROL® ett steg framåt i miljövänlig rengöring. Den finns tillgänglig i flera storlekar för att passa alla behov, från stora industribehållare till praktiska sprayflaskor, vilket ger flexibilitet i både användning och förvaring.

Sammanfattningsvis:

659 CITROL® står ut som en oumbärlig rengöringsprodukt som inte kompromissar med effektivitet eller miljöansvar. Den organiska, citrusbaserade formulan, tillsammans med dess mångsidighet och säkerhet på olika ytor, gör den till en perfekt lösning för alla rengöringsbehov. Omfamna naturens kraft med 659 CITROL® och gör din rengöringsrutin både miljövänlig och effektiv!